Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

perjantai 5. syyskuuta 2008

Huomiota ja onnellisuutta

Voi hitsi. Eilen oli ihan täydellinen päivä. Olin itse palkkatöissä yhdessä Kouvolalaisessa alakoulussa luokan- open sijaisena. Lapsukaiset oli aika höpsyköitä ja päivä kului rattoisasti. Tulin kotiin, Ekkuli siivosi eteisen kaappia ja minä sain vain löhötä sohvalla tutustuen uuteen Suuri Käsityö -lehteen. Ja sitten illalla kun tulin lueskelemaan blogeja, tänne oli vielä ilmaantunut suloinen huomionosoitus Tiiviltä. Kiitos!

Koska tuo söpöläinen tunnustus tekee ihmismielen niin iloiseksi, pistän sen toki kiertämään. Tiiville samainen huomionosoitus takaisin ja lisäksi minun sydäntä lämmittää myös Annikan, Tiukusen, Rellin ja Sannan blogit.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Outi,
Kyl miul on tää plogimaalima ihan uus, mut ku tarpeeks vaikutusvaltaiset ja rakkaat henkilöt näitä tehtailee ei voi olla kommentoimatta. Siun plogi on niin siun näkönen ja vähän miut sai iloseks "pyyhkeenreunapitsikruunu" siinä on ihailtavaa luovuutta ja ennakkoluulottomuutta. Kaikea edellämainittua ja paljon paljon muutakin taitoa tarvitset mukuloiden edessä luokassa. Tsemppiä siis t.kummitustäti

Ouppa kirjoitti...

No hitsin hitsi, kummitustätikin on käynyt täällä ihmettelemässä. Tosi kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen. Kiitos "kruunukehuista", täytyykin taas pistää se päähän. :D Kiitos myös tsempistä, sitä ei ole koskaan liikaa. Iloisia syyspäiviä sinne Savoon!

Rouva Nordman kirjoitti...

Toivottavasti istutukset lähtevät huimaan kasvuun! Olipa sinun 5.syyskuutasi mukavan kuuloinen päivä :)

Ouppa kirjoitti...

Kiitos katilein! Kivaa kun kurkkasit. Joo perjantai oli kyllä niin ihana.

Kirkkaat ja lämpimät aurinkoiset päivät on hyviä ikkunalaudan kasvateille, mutta jokainen sadepäivä aina pistää epäröimään. Persiljassa ainakin näkyy jo ihan kunnolla uusia lehtiä. Basilikaa odottelen innolla, koska se on niiiiiiin hyvää tomaatin kanssa leivän päällä.