Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Keskiviikon sammakoita

Tänään viimeistelin jo aikaisemmin tehdyt pikku neulomukset. Viikonloppuna olemme menossa katsomaan pienen pientä kummipoikaamme ja nuo viereisen kuvan sammakkopipo ja sammakkosukat ovat menossa hänelle. Poika on avokin siskon poika ja meidän toinen yhteinen kummilapsi ja minun jo kolmas kummilapsi. Lisäksi hän on ensimmäinen kummipoikani ja vähän olen innoissani, kun saa välillä väsätä pienen pojan juttuja. Sammakkoneulomukset on Suuri Käsityö -lehden vuoden 2007 numerosta 6-7. Sukkien silmien kirjailut kehitin itse, kun lehden ohjeessa oli vain irtosilmät, mitkä ei mielestäni näyttäneet kivoille. Lankana Novitan tummanvihreä Florica, sekä vaaleanvihreä ja joku muu vihreä (jota en löytänyt enää nettisivuilta) Wool.

Vastoin periaatteitani lanka on jälleen Novitaa eikä pieniä kotimaisia kehräämöjä, osittain ihan laiskuuttani ja myös siitä syystä, että nuo ovat nyt konepestäviä. Helpottavat kummipojan äidin arkea.

6 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Voi kun ihanat. Onnea omasta kummipojasta! Minä nautiskelen kummitytöstä, kun itsellä on poika, niin kiva tehdä kaikenlaista pinkkiä ja hörhelöä.

Pikku pikku kirjoitti...

Ihanan söpö sammakkosetti, varmasti on mieleinen! (jos ei saaja itse vielä ymmärrä, niin vanhemmat varmasti ainakin tykkää)

Anonyymi kirjoitti...

niin söpöt, niin söpöt!

olen vierailulla toisen blogin kautta ja mitä mitä: ihania käsitöitä sivut pullollaan! pojalle on tosi vaikea löytää neuleita, tytölle sen sijaan on vaikka millä mitalla ohjeita! taidanpa siis vierailla täällä toistekin. neulothan kummipojallesi lisää (jotta voin ideoida jotain omalleni..)?

Ouppa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, onnitteluist aja kehuista! Olen täällä hymy korvissa. Kun on tarpeeksi korkeasti koulutettu tähän käsityöasiaan, niin suoraan ojeen mukaan neulottaessa tulee näköjään ihan kelvollista jälkeä. :D No joo, en ole mikään neuloja, joten tuo oli samalla vähän niinkuin ohjeenluku harjoitus. Ja taisin minä siitä suoriutua. Uusia töitä on jo ideoitu, saa nähdä milloin toteutuu. Niin että tervetuloa vaan vakoilemaan uudemmankin kerran tänne.

Virkattu lintu kirjoitti...

Onpas söpöt neulomukset :)

Ouppa kirjoitti...

Kiitos paperisydämelle ja kiva kun kävit!