Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Paidan söpöstämistä

Viikonloppuna löysin porukoilta mummon vanhan ihanan koukeroisen ja kukallisen oranssi-keltaisen tyynyliinan. Äippä pyöritteli vähän silmiään kun sanoin vieväni sen. Ja niin pyöritteli muuten tuo avokkikin kun esittelin aarrettani. Maanantaina Lahden Kontista mukaan tarttui punainen pitkähihainen trikoopaita, jossa mainostettiin Lumenea sekä etu- että takapuolella. Paita oli tosi hyväkuntoinen ja paksuhkoa pehmeää puuvillaa, joten pakkohan se oli mukaan ottaa, vaikka kävelevästä Lumenen mainoksesta minä en taida ihan mennä. Ajattelin jo silloin Lahdessa, että nämä kaksi löytöä voisi yhdistää, Tiukusen sydänpaidasta innostuneena.

Tänään ryhdyin tuumasta toimeen ja prosessi oli tosi nopea ja onnistui jopa yli omien odotusteni. Leikkasin tyynyliinasta kuvion. Ompelin kuvion ulkoreunaan ompeleen, että raunan kääntäminen olisi helpompaa. Siltin käänteen. Neulasin kuvion paitaan Lumene-tekstien päälle ja ompelin sen kiinni kapealla siksakilla. Löytyi lankalaatikosta jopa yksi oranssi lanka, ja se upposi tosi nätisti tuohon kuvioon.

4 kommenttia:

Tiivi kirjoitti...

No mitäs siellä takapuolella on!? :P

Ouppa kirjoitti...

koska olen tylsä ja mielikuvitukseton, takapuolella on samanlainen kuvatus. Ei sen kummempaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi onnistunut söpöstys! =D

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Anu! Kiva kun kävit.

Laitoin paidan jo heti perjantaina töihin päälle ja kyllä oli mukava. Olen ihan tykästynyt ja tyynyliinassa on vielä kuvioita jäljellä, joten saatan laittaa johonkin muuhunkin vaatteeseen vähän oranssin kellertäviä koristuksia.