Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Helmiaskartelua

Lapsuuden ystävän häihin valmistautuminen jatkuu. Eilen ostimme isälle ja Ekkulille paidat ja kravaatit ja kaikille muuta pientä juhlatarvetta. Värjäsin äidin ja omat hiukset sekä lyhensin isän paidan hihat. Se mitä emme kaupasta löytäneet, oli äidille koru. Löysimme kyllä yhden joka olisi ollut melkein, mutta ei kuitenkaan ihan. Joten päädyimme ostamaan helmiä ja minun osaksi jäi pujotella helminauha. Tänä aamuna joutessani (luetaan välttelen mekkoa ja gradua) pujottelin yhden version helminauhasta, siinä kaikki helmet ei ole ihan sitä mitä suunnittelimme, mutta kokeilin tuollaista. Ja täytyy myöntää, niin yksinkertaista hommaa kun tuo helmien teko onkin, niin se addiktoi tämmöisen näpertelijän. (Kuvasta ei tullut kovin tarkka ja taustakangaskin on rypyssä, mutta koittakaa kestää.)

3 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Kaunis, tuollaisen olisin minäkin tarvinnut sen oman pukuni kanssa. (Ja se sun housunlyhennysidea kuulosti hyvältä, pistetään korvan taakse.)

Magia kirjoitti...

Kiva koru. Teitille olis haastetta tuolla meitin puolella. :D

Ouppa kirjoitti...

Pilvi, ei ole vaikea tehdä itse helmiä, rohkeasti kokeilemaan, niin sullakin on seuraaviin juhliin helmet. Meillä muuten taitaa käydä niin että nuo helmet menee kuitenkin minun kaulaan, sopivat myös mun mekkoon ja äippä oli löytänyt vähän toisenlaiset itselleen. Katsotaan nyt.

Kiitos Magia! Täytyykin vastata haasteeseen kunhan taas rauhoitun viikonlopun jälkeen.