Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

perjantai 17. heinäkuuta 2009

Aikamoinen viikko

Koko viikon olen valmistellut viikonloppua. Meidät on nimittäin kutsuttu lauantain häiden lisäksi sunnuntaina ristiäisiin. Tänä kesänä on kyllä juhlia piisannut. Takana kolmet valmistujaiset, yhdet vauvakutsut, yhdet rippijuhlat ja ihan pian takana siis häät ja ristiäisetkin. Onneksi kaikkiin juhliin ei ole tarvinnut näin paljon valmistautua, suurin osa on menty samoilla ostovaatteilla. Eilen tuli vielä kutsu Lokakuussa oleviin häihin, joten ihan hyvä että mekko on nyt tehty, eipähän tarvitse sitten panikoida sen takia.

Eilen kävin vielä kaiken muun hässäköinnin seassa luovuttamassa verta. Tällä kertaa kaikki meni oikein sujuvasti, ei ollut yhtään heikko tai sekava olo jälkeenpäin ja verisuonikin löytyi ihan hienosti. Tästä tulee ehdottomasti tapa. Olin liikkeellä taas Hanna-ystäväni kanssa ja koska olimme niin reippaita, pääsimme vielä jälkeenpäin jäätelölle. Kiitos vaan! Minä kun satun olemaan ihminen jolle sana jäätelö toimii aina hyvänä perusteluna, kannustimena ja palkintona.

Mekko valmistui siis tänään, kello kolme iltapäivällä. Hienosti ajoissa. Kuva tulee sitten vasta kaiken muun oheistarvikkeen kera, eli juhlien jälkeen. Pientä esimakua kuitenkin juhlatunnelmasta, tässä juuri pikkutunneilla valmistunut veska. Mekko on ihan uusista ostokankaista (tosin alennuksesta) mutta laukku on kirpparilta napatusta virkatusta pöytäliinasta ja vanhoista muovisista helmistä väännetty.

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Aivan ihana laukku!!! =)

Ouppa kirjoitti...

Kiitos HopeinenSimpukka! Laukku osoittautui oikein loistoyksilöksi. Se on aika tilava kun pohjassa on vähän laskostusta, joten mukana kulki kamera, silmälasit koteloineen, meikit ja nenäliinat. painoihan se, eikä se olalla pysynyt, mutta eihän tuollaisen veskan tarvitsekaan.

Anu kirjoitti...

No oikea tilaihme, hih. Ei uskos kuvan perusteella.
Joo juhlalaukut on juhlalaukkuja, kaikkea ei voi saada...vai voiko...
Nätti se kyllä on! Ja kuvien perusteella sopii tosi nätisti sinun mekkoon. =)