Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

tiistai 27. tammikuuta 2009

Vähän rompsu

Ekkuli on töissä ja minun pitäisi tehdä gradua. No en tee, vaan istun netissä. Tein Tiivin perässä Avotakan tyylitestin. Ja sieltä tuli tämmöinen tuomio:

Olet nostalgisen romanttinen!
Luot ympärillesi hiukan sadunhohtoista suloa ja sisustat nostalgisilla mummolakapineilla. Kodissasi on runsaasti kuvioita ja koristeita, yksityiskohdat ovat sinulle tärkeitä. Pidät myös hieman naiiveista ja hupsuista asioista, koska ne luovat iloa ja kauneutta. Löydät paljon innoitusta menneiden vuosikymmenten tyyleistä. Oletkin ilmeisesti taitava kirpputorien hyödyntäjä. Pastellivärit ovat sinulle rakkaita. Matkoiltasi raahaat kotiin hurmaavaa romua, jonka puhdistat ja maalaat itse uuteen loistoon.

Aika nappiin paukahti, tosin en nyt niin hirvittävän paljon tykkää pastilleista, enkä harrasta maalaamista juurikaan, mutta kyllä tuosta miut tunnistaa.

Tämän postauksen kuvaan pääsi edustamaan romanttisuuttani kirpparilta joku aika sitten löytynyt emalinen ruusukuppi ja äipän taidokkaasti tekemän hyllyn toinen pää. Kuppi ja hylly nakottavat eteisessä ja kuppi kerää pikkukolikoita odottamaan mahdollista bussimatkailia. Bussin on aina kiva mennä tasarahan kanssa ja sellainen saattaa yllättävässäkin bussin tarvitsemistilanteessa löytyä, jos on kuppi mihin hitusia keräillä. 

2 kommenttia:

Elisa sanoo oo... kirjoitti...

Sain saman tuloksen. :) Mäkään en nyt pastelliväreistä niin järin innostunut ole, enkä maalaakaan, mutta muuten osui muhunkin.

Ouppa kirjoitti...

Samis! Tosin tämän maailman aikana meitä taitaa olla aika monta.