Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

torstai 8. tammikuuta 2009

Meille muutti söpöläinen

Flunssa helpotti viimein. Koko alkuviikon pirisi puhelin, halusivat minut töihin. Tänään sitten viimein menin töihin ja ei ollut hyvä juttu ollenkaan olla ihan keskustassa töissä. Sieltä kun kävelee kotiin niin on ihan pakko tehdä kierros lempparikirppiksellä. Onneksi ostokset eivät ihan syöneet päivän aikana hankittuja rahoja, joten ei tuo nyt kovin paha kai ollut. Vai miltä näyttää? Adoptoin siis tämän söpöäkin söpömmän pikku vauvan meille, ja koko adoption järjestelykulut olivat vaivaiset 50 senttiä. Tuossa se nyt nököttää sohvan nurkassa ja odottaa, että saisi vaatteet päälleen. Ehkä viikonloppuna?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi! minulla on tuollainen hyllyllä tallessa, suojassa lasten kätösiltä. Monchici oli rakkain leluni ja unikaverini koko lapsuusiän. Vähän se tietysti välillä kolahti kovasti otsaan nukkuessa. T: Petra Ysviltä

Romulus kirjoitti...

Noi Monchhichit oli munkin lapsuuden rakkaita leluja! Mulla oli noita kaks. Toisella sellanen banaani kädessä jonka sai työnnettyä suuhun että apina oli syövinään sitä.
Tuommoista voisi etsiä itsekin kirpparilta auton takapenkin mörrikkäkokoelmaan..

Ouppa kirjoitti...

Tynnyrin kasvatti täällä hei! Kiitos valaisusta, tiesin kyllä että nuo olivat oikein hitti juttu jossain vaiheessa lapsuutta, mutta en mä tota nimeä ollu koskaan kuullu. Tai ainakaan en muista yhtään. Eli kiitos Petra ja Romulus. Mulla on itselläni myös semmonen pieni 20 cm, silmät sulkeva versio jossain lapsuuden tavaroiden kätköissä. Tämä uusi tulokas 45 cm pitkä, en tiedä onko vähän feikki, kun peukku ei mahdu suuhun. Oli miten oli, suloinen on ja tulee olemaan hyvässä hoidossa. Kaveri on saanut nimen Vauva ja minä kantelen sitä täällä ja silittelen ja paijailen ja... Ei oo vauvakuume, ei ole.

Karoliinanen kirjoitti...

Oivoi, mikä suloisuus! Ymmärrän hyvin, että hän ei voinut olla lähtemättä matkaasi :)

ps. Taidan olla toinen tynnyrin kasvatti, joten hipsistäheijaa!

Suloista tätä päivää Ouppanen!

Ouppa kirjoitti...

Multahan on ihan menny ohi nämä kommentitkin! Kiva Karoliinanen kun on joku johon samaistua. :) Edelleen.

Elisa sanoo oo... kirjoitti...

Aidolta näyttää, mukava löytö :)

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Elisa! Kyllä se peukku sinne suuhun menee, piti vaan vähän käyttää voimaa. Suuhun mahtuu myös tupakki, joku meni senkin testaamaan... Näytti vähän sille että kaikki perheemme jäsenet eivät pidä Vauvaa ihan yhtä vakavasti otettavana vauvana ja hoivattavana kuin minä.