Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Koukussa ja puikossa varsinkin

Taistelin jonkun aikaa ihan hyvin vastaan tarvetta liittyä neulojien ja muitten lankatyöihmisten yhteisöön Ravelryyn, mutta... Vastaan tuli heikko hetki ja siellä ollaan. Eli minä joka en ole mikään varsinainen lankatyöihminen, luokittelen todella enemmän itseni ompeluihmiseksi, olen ihan koukussa. Niin ihania malleja ja ideoita ja kuvia ja voi vaikka mitä. Ihan vähän innostaa itsekin näpertää sitä ja tätä kun muutkin tekee... Mietin tuossa juuri että olisi ihana neuloa jotain oranssia. En vaan ole keksinyt vielä mitään oranssia mille olisi tarvetta. Mutta kyllä se tästä. Nii ja ne vanhatkin jutut jotka on "jonossa" vois jossain vaiheessa tehä valmiiks.

8 kommenttia:

Pikku pikku kirjoitti...

Miekään en oo kuulunu Ravelryn ihmemaahan, mutta sun esimerkin innoittamana kävin pyytelemässä itsellekin kutsua! Just sen takia että pääsee inspiroitumaan ja katteleen kaikkia hienouksia. Tuskin jaksan sinne ite kummempia laitella, ku tuo blogirukkakin tuppaa olemaan vähän retuperällä ja laiska oon sitäkin päivittelemään.

Ouppa kirjoitti...

Jee! Onpas hauskaa että voi olla esimerkki. :D Siellä on muuten semmonen näppärä systeemi että jos haluaa laittaa bloginsa osoitteen sinne näkyviin niin blogipostaukset listautuu myös omaan profiiliin Ravelryyn. Ei tartte välttämättä laittaa siis erikseen sille listaa tehdyistä töistä vaan ne näkyy niistä blogin jutuista. Mä laittelin kyllä vanhoja neulejuttuja, mitä on blogissakin, erikseen sinne valmistuneina projekteina, mutta voi olla että en tulevaisuudessa jaksa erikseen niitä naputella.

Tiivi kirjoitti...

Ei edes uskalla mennä sinne päin... Ainakaan vielä, näillä taidoilla. Kasvaisi listat liian pitkiksi! :o)

Karoliinanen kirjoitti...

Ahaa, Ravelryssa sinäkin rakkaani :) Miekin sinne aikoinani kirjauduin, mutta en oo oikein päässy siihen sisälle.. Tai sitten en ole antanut itselleni lupaa sinne kokonaisvaltaisesti sukeltaa, kun ssitten G:lle kävis juuri näin (selailen nettiä ja toinen on vielä sulkeutuneena omassa tiedostossaan). Oranssi lanka voi muuten olla petollista ;) Varo vaan. Ikävä! (siis sinua ikävä, ei ikävä olotila)

Ouppa kirjoitti...

Tiivi, siinähän se taito kasvaa neuloessa. ;) Ei nuo minunkaan aikaansaannokset mitään mestaruusnäytteitä ole, mutta yksinkertainen on kaunista, olen kuullut... Sieltä löytyy kyllä vaikka minkä tasoiselle neulojalle ohjeita ja ideoita.

Karoliinanen, aikaa se hiukan vaatii se sisälle pääsy, mutta on se aika kivaa. Mitä sitä nyt yhdestä Geestä, pitäähän sitä ihmisen tehdä muutakin. :) Löysin oranssille langalle ensimmäisen käyttötarkoituksen. Olen tekemässä lapasia ja peukalonpaikka piti neuloa... Nii ja juu, arvaa vaan onko mullakin ikävä.

Pikku pikku kirjoitti...

Oikeasti se oranssi neuletakki on ollu yks helpoimpia ja nopeimpia neuleita mitä oon tehny! Paksut puikot ja paksu lanka ja tarpeeksi helppo ohje, niin se valmistu kahessa päivässä. Kyllä kudoinkin aika intensiivisesti, mutta silti.

En oo tiennykkään että sen oman blogin voi sinne laittaa, kiitos tiedosta! Ei oo vielä tullut kutsua niin en oo päässy tutustumaan.

Pikku pikku kirjoitti...

Kiitos jälleen kivasta kommentista. =)

On mulla välillä monta rautaa tulessa, mutta yleensä ku innostun niin teen yhen aina valmiiksi asti. Tai päättelyt ja muut viimeistelyt voi jäädä venymään miljooniksi vuosiksi, mutta noin muuten. Sitten on niitä ikuisuusressukoita jotka ei tunnu valmistuvan vuosienkaan jälkeen, mutten oo niitä purkanukkaan ku aattelen että joskus sitten..

Mulla on tuo päivittäminen niin laiskanlaista, niin laitan kuvia aina ku tulee inspiraatio, nuo neuletakit ja tuo neulehamekki ovat olleet jo (toiset useita kuukausia, viimeinen viikkoja) valmiina mut en oo vaan saanu aikaseksi kuvata. Näin syntyy siis se illuusio että tekisin noita ihan liukuhihnalta. =)

Ouppa kirjoitti...

Relli, tuo selittääkin paljon... :D