Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

lauantai 3. tammikuuta 2009

Pientä puuhastelua

Sairastaminen ei ole mukavaa. Onneksi kuitenkin jaksan vähän puuhailla, ettei ihan tarvitse sängynpohjalla maata. Tänään olen vähän ommella surautellut aikani kuluksi. Tein omaan käyttöön kaksi vihreäkukallista ja kaksi keltaista hedelmäpussia. Pussin muodon kopioin muovisista hedelmäpusseista ja materiaaleina on vanhat valoverhot. Noita vihreäkukallisia lähti kaksi jo joulun aikaan paketeissa muualle, enempää niitä en voinut luovuttaa pois sillä verhosta tuli vain neljä pussia ja halusin ehdottomasti myös itselle juuri tuosta kankaasta olevia pusseja.

5 kommenttia:

Elisa sanoo oo... kirjoitti...

Voi ei miten ihana toi vihree hedelmäpussi! (heh, hassu sanavahvistus: perse)

Ouppa kirjoitti...

Mä ihastuin tuohon vihreäkukalliseen valoverhoon kirpparilla kanssa ja en ensin meinannu raaskia muille tehdä siitä kasseja ollenkaan...

Kauhea mikä sanavahvistus sulle lykättiin. Ja minä kun aina yritän niin siveästi puhua. *kohentelee enkelin sädekehää ja sukii siipiään* Oppilaillekin aina ehdotan että vaihdettaisiin ne pahat sanat helikoptereihin, nukkekoteihin ja jääkarhuihin.

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Ai sä oot kipeä, voi itku! Mielettömän ihania juttuja olet jaksanut silti väkertää. Hedelmäpussi-innostuksen voisit yrittää tartuttaa muhunkin. Meillä ei ole vanhoja valoverhoja pyörimässä nurkissa, siksi en varmaan ole koskaan kokeillut.

Ouppa kirjoitti...

Heippa Annika! Mukavaa että kävit kurkistamassa tänne. Joo pipi oon, tai no nyt lakaa jo helpottaa. Viikko flunssaa takana. Huomiseks lupauduin jo töihin kun yksi kässänopekin on enemmän pipi kun minä. Hedelmäpussit on kyllä siitä aika kivoja, että syntyvät nopeasti ja on niitä ilo käyttää. Ja mikä parasta, kätoaa kotonta ne ohuet ja turhat muovipussit kuleksimasta. Kävelepä joskus kirpparilla verho-osaston ohi katsellen valoverhoja sillä silmällä. Jos vaikka kauniit kuosit innostaisivat kokeilemaan. Minun vihreäkukallinen verho maksoi euron ja siitä tuli neljä pussia. Kooltaan oli kai noin 100x130 cm kokoinen palanen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta, ehkä saankin aikaiseksi joskus! Pitäis saada vaan sekä tekemättömien että jo valmiiksi suunniteltujen asioiden listaa ensin vähän lyhyemmäksi! Toivottavasti saat viikonloppuna levätä ja toipua.