Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

torstai 2. lokakuuta 2008

Pieniä herkkuja

Kylläpä on aika taas hurahtanut. Kouvolan kaupungilla tuntuu töitä minulle riittävän, mikä ei ole mitenkään ikävää. Niinpä on jäänyt gradu sekä kaikki muu mukava puuhastelu vähän vähemmälle. No onhan tässä oltu sosiaalisia kuitenkin. Viikonloppuna pyörähdimme kummipoikaa ihas- telemassa ja alkuviikosta äippä oli täällä kanssani shoppailemassa ja omenoita soseuttamassa. Nyt on sammakkoneuleet vaihtaneet omistajaa ja omenavuori ängetty soseena pakastimeen.

Äipän kanssa kirpparilta löytyi muutama kiva neule ja niitä haluaisin tuunailla. Eilen vähän jo aloittelin, mutta saa nyt nähdä päätyykö eiliset hommat kuitenkaan neuleisiin. Se vähän mitä eilen tein, on nuo vieressä näkyvät napit. Olikin pitkästä aikaa tosi kivaa massailla, napit ovat siis Cernit massasta muovailtuja. Ihan on elämäni ensimmäiset Cernit-napit ja aika epätasaiset ovat paksuudeltaan, mutta kyllä minä ne saatan johonkin kelpuuttaa.

Tulisi nyt vähän kirkkaammat ilmat, niin saisi parempia kuvia ja voisi vähän projeketeja dokumentoidakin.

4 kommenttia:

Pikku pikku kirjoitti...

Kivoja nappeja! Mullaki haluttais jotain nuita massailujuttuja kokeilla, mut vielä en oo rohjennu/saanu aikaseksi.

Ouppa kirjoitti...

Heippa Relli ja kiitos. Kokeile vaan rohkeasti massailua. Mulle tuli ihan palauma lapsuuteen -olo, kun siinä leikin muovailuvahalla keittiön pöydällä, eikun Cernit-massallahan ne aikuiset järkevästi taiteilee. :D Koko projektin vaiken vaihe taisi olla kyökin kerniliinan puhdistus massan jäljiltä. No se onnistui oliivi-öljyllä ja öljyn poisto tiskiaineella.

Pikku pikku kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta, pitänee alkaa muovaileen vaikka mummokerhon kokouksessa joku kerta! =D

Niin sitä tulin sanomaan että sie oot ihana, oot niin ahkera kommentoija, ja kommenttejahan on aina mukava saada! Hauskaa lauantaipäivää!

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Relli, taas! Pitäsköhän mun hankkia elämä kun aina roikun jokun blogissa... :D Ei varmaan. Täytyyhän sitä kommentoida jos jotain kivaa on nähnyt tai lukenut. Tykkään itekin ihan tosi paljon saada kommentteja.

Tämä lauantai onkin ollu tähän mennessä jo aika hauska, kiitos toivotteluista. Samoin myös sinne! Taidan käydä heittämässä sun blogiin yhden jtutn vielä, mikä tuli mieleen.