Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

lauantai 4. lokakuuta 2008

Leimaamista

Mitä tehdään hyödyttömiltä vaikuttaneista pakasterasian rikkinäisestä kannesta ja sairaalan lääkkeiden annostalukupista, sekä uudesta press print -levystä? No leimasin tietysti. Olen jo jonkun aikaa haaveillut kankaanpainantaan sopivista leimasimista ja taannoin Sinooperin askarteluillassa sain vinkin leimasimen materiaaliin. Press print -levy, on siis painamista varten kehitylty, kuten nimikin vihjaisee.

Tänään sitten luomisen tuskassa kehittelin laimasimelle muut materiaalit. Kuivauskaapista löytyy tosi monta reunoista rikki lohjennutta pakasterasian kantta ja menneiltä sairaala-ajoilta tuli kerättyä ihan muutaman kymmentä lääkkeen annostelukupposta. Ja työkalukaapista löysin vielä Ekkulin jonkun liimaputkilon jolla sain materiaalit liimattua yhteenkin. Asiantuntevaa menoa taas kerran...

Hetihän sitä piti päästä testaamaan. Ensi hätään tein tuommoisen piparikierteen painokuvaksi, kaivoin kaapin kätköistä jonkun violetin painovärin jämän ja pienen sinertävän collegetilkun, johon muutaman kuvion leimasin. Leimasin toimi oikein hyvin, ja jälki oli halutun oloista. Jatkan siis suunnittelua ja leimasinten tuotantoa.

2 kommenttia:

Pikku pikku kirjoitti...

Siehän oot oikea monitaituri! Kivannäköisiä kiekuroita, ootan lisäleimasintuotantoa innolla. =)

Kaikessa lyhykäisyydessään se mummokerho on sekalainen seurakunta kavereita ja perhettä, jotka kokoontuu aina jonkun luo tekemään käsitöitä ja juomaan teetä ja juoruileen! =D Tää tiivis ydinporukka on kuitenkin kahden kauppa, viime talvi mummokerhoiltiin aina sunnuntaisin Gilmoren tyttöjen parissa. Ja se mummokerho nimi juontaa siitä, että mun mummi on aikoinaan oikeasti vetänyt semmosta virallista mummokerhoa, jossa vanhemmat naiset sitte teki kaikkia käsitöitä ja retkiä jne. =D

Ouppa kirjoitti...

Voi vitsi miten kivan kuulonen tuo teijän mummokerho. Mä haluisin kanssa semmosen. Täytyypä ryhtyä pohtimaan, olisiko mulla semmosia kavereita joiden kanssa vois mummokerhoilla.