Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Olihan se testattava

Minä en tykkää muovista pintana, enkä tikkikankaasta. Tämä oli hyvä lähtökohta. No pitihän sitä silti kokeilla. Ja tekeminen oli kyllä kivaa. Eli Romuluksen ja Desthean innoittamana tuhosin asunnon entisen asukkaan, Kitarasankarin, jälkeensä jättämän Jimpan ja Jillin pussukan. Pussukoiden pinta on siis muovipussia, sisäpuolella fleecea ja kiinnitys Luhdan ihanalla oranssilla vetoketjulla. Pussukoista tuli ihan kivat, kun ei katso liian läheltä.

Eilen kävin täydentämässä taas pesuainevarastoja ja siitä intoutuneena järjestelin kylppäriä. Pussukat pääsevät sinne heti käyttöön, säilyttämään korviksia ja pinnejä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja tuli sunkin tekeleistä! :) Ja kyllä saa mieluusti linkitellä, kiitoksia vaan. ;)

Romulus kirjoitti...

Tuo pinkki väri on aikas ihana.. Hyvä keksintö lisätä tuo ripustuskoukku! Sillä helpottaa muuten samalla varmaan vähän vetskarin kiinnilaittoa.

Pikku pikku kirjoitti...

Hyvin testattu, hienoja tuli!

Tiivi kirjoitti...

Toi on hyvä motoksikin, että "kunhan ei katso läheltä" ;o) Ja eihän sitä ihan oikeesti edes tule syynättyä käytössä niin tarkasti.

Ouppa kirjoitti...

Kiitos desthea vielä ispiraatiosta! Ja kiva kun kävit kurkkaamassa. Ihan kivat tuli joo.

Romulus, minustakin tuo pinkki oli aika pirtsakka, vielä oranssilla terästettynä. Kylppärissä on pussukoille koukut, joten ripustuslenkki kuuluu asiaan. :) Ja kyllä helpottaa myös vetskan aukomista ja sulkemista.

Kiitos myös relli! Kummaa miten sitä pitää aina kokeilla kaikkea.

Ja kyllä tiivi, aika moni mun väkerryksistä on just noita kunhan ei katso läheltä -töitä. Varsinkin kun itelle tekee. Muille tulee tehtyä sentään vähän tarkemmin, mutta niistä ressaakin sitten ihan eri tavalla. :D