Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Valmistautumista

Tuntuu että jokainen nurkka ja jokainen tyhjä kolo on täyttynyt kevään aikana epämääräisellä roinalla ja villakoirilla. Nyt viimein sain puhtia tarttua toimeen ja tehdä asialle jotain. Syy miksi nyt juuri siivoan on Juhannus. Meille on muodostunut perinteeksi ahtautua nettikavereiden kanssa meidän kerrostalokaksioon ja viettää kaupunkijuhannusta. (Viime kesänä teimme poikkauksen joka vahvisti sääntöä.) Siinä on jotakin perin huvittavaa ja kiehtovaa että ihmiset matkustaa isoista kaupungeista tänne meidän pikkucityyn ja änkeytyy tähän pieneen asuntoon. Saatamme käydä kaupungilla, saatamme käydä jossain paistamassa makkaraa, saatamme käydä jossain saunomassa, mitään ei ole lyöty lukkoon ja se tekee koko hommasta niin mukavaa. Tärkeintä kuitenkin on se että olemme yhdessä, näitä ihmisiä kun tapaa niin harvoin.

Tänä Juhannuksena tosin vieraita ei ole kuin yksi, mutta ei se mitään, laatu korvaakin määrän.

2 kommenttia:

Ki kirjoitti...

Mekin vietämme kaupunkijuhannusta, perinteisesti :) Kaupungissa on mukavaa, kun kaikki muut lähtevät maalle saa olla ihan rauhassa.
Hyvää juhannusta!

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Kataliina, samoin Sinulle Hyvää Juhannusta! Täälläkin on oikein hauskaa kun naapurit karkaa muualle niin voi ihan rauhassa rokata. :)