Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

tiistai 23. kesäkuuta 2009

Painokala

Juhannuksesta toivuttuani tein pienen käsityömatkan vanhemmilleni. Maanantai-ilta kului rattoisasti yhden salaisuusprojektin parissa ja koska siitä en nyt vielä voi kertoa mitään, kerron tämän päivän puuhista. Olin nimittäin kuullut välikäden kautta että isin hyllyssä on useampi t-paita joista puuttuu kuva. Tänään korjasin ongelmaa hiukan ja tein yhteen paitaan kuvan. Kalamiehelle kalapaita. Muutama töherrys siihen tuli mukaan, mutta se kuuluu kai vähän asiaankin. Ihan tyytyväinen tuo omistaja tuntui kuitenkin olevan...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onpas iloinen kala! mutta voihan vessanovenkahva kun et suostu salaisuusjutusta mitään hiiskahtamaan.. heti kävi mietityttämään. vastapalveluksena jätän salaisuudeksi kuka olen. hähää!

Ki kirjoitti...

Hauska kalapaita, vielä hauskempaa on se että olen tehnyt melkein täsmälleen samanlaisen joskus koulussa sedälleni joka on myöskin kalamies. Kalan asentokin lähes identtinen :D
Jäänpä odottelemaan salaisen proggiksen paljastumista

Anu kirjoitti...

Hauska kala! =)
Mie olen lukenu sinun blogia jo pitkään, mutta en ole mitään viestiä aikasemmin jättäny. Nyt tehin sitte ittelleni oman blogin ja nimimerkin...samalla sitten voin omana ittenäni kommentoida.
Sie tehet kaikkia ihania juttuja!

Ouppa kirjoitti...

Kylläpä on tullut kivoja kommentteja. Ei se salaisuusjuttu ole mitään maata mulistavaa, älkää liikaa odottako. :D

Mä epäilen että anonyymi elelee peltojen ja metsän kupeessa, tiedä sitten osuinko oikeaan henkilöön arvausteni kanssa. Jännittävää!

Hassua Katalaiina että olet tehnyt samanlaisen kalan joskus. Ihan käsittämätöntä oikestaan.

Ihanaa HopeinenSimpukka että sut löytää myös blogimaailmasta. Tuli niin iloinen mieli kun luin sun kommentin. Kiitos kun jätit viestin.