Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

torstai 4. kesäkuuta 2009

Elämästä tietokoneen (ja ompelukoneen ja pyykkikoneen ja tiskikoneen) seurana

Nyt on päästy vauhtiin graduloman kanssa. Gradulomahan tarkoittaa siis sitä että ei tule töitä sotkemaan gradukuvioita, vaan saan siis rauhassa panostaa taas gradun etenemiseen. No luova ajatustyö vaatii tuumaustaukoja ja tieteellisen tekstin lukeminen sekä kirjoittaminen taas vaatii energian kasausta ja sopivan mielentilan. Joten ehdin hienosti tekemään kotitöitä, käsitöitä ja muita väkerryksiä. Graduloman iso miinus on siinä että kohtuu sosiaaliselle ihmiselle on vähän työlästä olla neljän seinän sisällä päivätolkulla. Kaikki sosiaalinen kanssakäyminen on itsestä kiinni ja niin paljon kun pidänkin olla ihmisten kanssa, olen todella huono tekemään aloitteita. Joten, mökkihöperyys tervetuloa! No ei vaan, on minulla monta ihanaa ystävää jotka tarjoavat tuuletustaukoja tähän arkeen.

Eilen tapasin yhtä ystävää kaupungilla ja siitä jatkoin Sinooperiin hätistelemään toista ystävää. Sinooperiin päädyttyäni tajusin tarvitseväni jotakin näperrettävää (kun kotonahan ei tarpeita juurikaan ole...mutta kun siellä Sinooperissa on vaikka mitä ihanaa...). Sain kuitenkin juuri ja juuri pidettyä itseni kurissa ja mukaan tarttui vain korusiimaa. (Sitten kiersin kirpputorin kautta kotiin ja ostin vähän nappeja, mutta sitähän ei kai ehkä lasketa, eihän.) Siinä graduinspistä kehitellessä väkersin sitten uuden rannekorun. Tähän ajatuksen sain aikoinaan Riikka-Amandalta. Nii ja muuten, epäuskoisille tiedoksi, gradukin eteni eilen.

2 kommenttia:

Riikka-Amanda kirjoitti...

Ei linkitys haittaa ainakaan minua:) Mahtavat värit sun tekemässä korussa. Hyvää gradulomaa:)

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Riikka-Amanda! Nyt on taas jotenkin semmonen kausi että ruskeaa tuppaa tunkemaan vähän kaikkeen mukaan mitä tekee. Mutta mikäs siinä, kiva väri ja sopii monen raikkaamman värin kanssa.