Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

perjantai 19. kesäkuuta 2009

Rokkihippi toivottaa hyvää Juhannusta

Meillä asuu xboxin rokkibändin rummut, kitara ja mikki. Eilen ostin Guitar Hero Metallican ja toisen kitaran siinä samassa. Taka-ajatuksena tässä hankinnassa oli että saan vanhemman kitaran itselleni, eli pääsen koristelemaan sitä. Nimittäin kun peli ja oheislaitteet hankittiin, joku piilotti minulta kitaran koristelutarrat... No kun sitten myöhemmin selvisi että sellaisia on, ne eivät olleetkaan mitään kivoja. Yllättäin keksin että mainostarraa voi käyttää tähänkin hommaan, kuten eteisen kaapin oviinkin. Talouden toinen jäsen ei vain oikein innostunut asiasta, joten teimme sopimuksen. Siitä asti olen odottanut että taloon tulee toinen kitara ja pääsen koristelemaan vanhemman omaan käyttööni. Ja nyt se sitten tapahtui ja tuollainen siitä tuli.

Täällä on jo siis bänditouhut kovassa vauhdissa ja minäkin vetäydyn kitarani varteen, joten toivotan lukijoilleni mukavaa Juhannusta!

4 kommenttia:

Ki kirjoitti...

Meiltäkin löytyy pari sähkökitaraa, minkähänlainen melu syntyisi jos dc-fixaisi niitä hiukan? :D
Rokkihippiskitasta tuli hieno!

Ouppa kirjoitti...

Luulen että ei ehkä kannata kokeilla oikeisiin vekottimiin. Nuo nyt on tuommosia leluja niin niitä voi huoletta koristella. :)

Ki kirjoitti...

Hei, oli ihan pakko tulla vielä mielenkiinnosta kysymään, haluaisitko paljastaa mitä opiskelet tällä hetkellä? :) Löytyisi ehkä blogiakin kaivelemalla mutta ajattelin että selviää pikemmin suoraan kysymällä. Minäkin olen tuota vaihtoehtoa jo nyt pyöritellyt mielessä (jatko-opintoja tulevan koulun jälkeen), kiinnostaisi minkälaisia mahdollisuuksia sitä on :)

Ouppa kirjoitti...

Laitan sulle s-postia, kun en jaksa tähän kaikkea kirjoittaa...