Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Ihana puuhakas viikko... ja kirjeitä!

Niin meni taas (reilu) viikko. Tein töitä opena, luin yhtä mielenkiintoista gradua, ulkoilin ja ehdinpä vielä tapaamaan ystäviäkin. Aikamoinen hullunmylly, mutta tässä sitä taas mennään. Gradu jota luen on Saara-ystäväni aikaansaannos. Hän on tutkinut yhden käsityölehden ompeluohjeen käytettävyyttä ja miettinyt käytettävyyteen vaikuttavia tekijöitä. On ollut mukavaa lukea aiheesta kun samalla töissä olen ohjannut oppilaita heidän ompeluprojekteissaan, joiden ohjeet ja mallit ovat peräisin käsityölehdistä. Kokonaisvaltaista toimintaa täällä.

Kevät, kevät, kevät. Valo sai aikaiseksi varsinaisen ulkoilupakotuksen. On pyöräilty, sauvottu, kävelty ja vähän hölkäiltykin. Ja päälle vielä viikottainen tanssitunti ja fysioterapia, ja yksi piipahdus punttiksellekin. Ihanaa. Olisipa aina näin paljon energiaa liikkua.

Ja sitten ne ystävät. Ilman ystävää en olisi varmasti raahautunut työpäivän jälkeen puntille, mutta niin vain tuli käytyä ja hyvää teki. Perjantai-iltana kävin "naapurissa" iltakahvilla, mikä piristi myös kovasti. Ja eilen illalla meillä olikin kotona ihan yllättäen kuuden hengen "bänditreenit". Ihan huippua. On ollut kerrassaan mainio viikko. Paljon olen saanut aikaiseksi ja silti olen ehtinyt relailemaan ja nauttimaan.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä pieni päivitys. Maaliskuun alussa haastoin (lähinnä itseni) kirjoittamaan kirjeitä tässä kuussa. Neljä kirjettä olen saanut kirjoitettua mikä on melkein neljä enemmän kuin yleensä. Ja mitä onkaan tapahtunut. Olen saanut kaksi ihan huippua kirjettä jo takaisin. Eli ei voi kuin suositella, tuntuu olevan toimiva metodi. ;)

2 kommenttia:

Riikka-Amanda kirjoitti...

Mä en tässä kuussa yhtään kirjettä ehtinyt kirjoittaa, yhden kortin kylläkin. MUTTA sain vastauksen yhteen vuoden takaiseen kirjeeseen eli etanapostia on saatu:D

Ouppa kirjoitti...

Mukavaa Riikka-Amanda! Eli sulla on sitten vuoden päästä kirjeenkirjoitusvuoro. :D Suosittelen kyllä kokeilemaan jo vähän aikaisemmin.