Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

tiistai 17. helmikuuta 2009

Elohuone

Asunnossa jossa on kaksi huonetta ja keittiö, on meillä ainakin keittiön lisäksi makuuhuone ja sitten se toinen huone. Minusta olohuone on vähän hassu sana. Siitä tulee jotenkin flegmaattinen olo. Huone johon raahaudutaan ja pysytään stabiilisti paikoillaan. Meidän olohuone voisi olla mielummin nimeltään elohuone. Se kuulostaa energiselle ja toiminnalliselle. Sellaiselle kuin juuri se meidän huone on. Siellä on kaksi toimistoa, elokuvateatteri, bändikämppä, punttisali, vierashuone ja ompelimo. Ei paha vajaalta kuudeltatoista neliöltä.

Ystävänpäivää vietimme Ekkulin kanssa järkeistämällä elohuoneen toimintoja (ja hävittämällä eräälle lukijalle hyvin rakkaan sohvan nimeltä Hiace). Yhden sohvan poistamisella ja muutaman huonekalun siirtämisellä huoneesta tuli ihanan avara ja toimiva. Niin kiva kun nyt muiden hylkäämistä lastulevyhuonekaluista kasaamalla voi tulla.

Jaan kanssanne nyt pienen palan elohuonettamme. Näkymä on minun toimistostani päin napsaistu. Kuvassa näkyy vähän ompelimon reunaa ja hienosti etualalla poseeraa istuin jonka mukaan blogi on nimetty.

2 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Voi että repesin tuolle istuin-jutulle! Kyllä nyt palaset loksahti kohdalleen...

Ouppa kirjoitti...

Joo kieltämättä toi kuva kyllä esittää aika täydellisesti sen, mistä on säkkituoli nimensä saanut. näin jälkeenpäin tajusin...