Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

perjantai 27. helmikuuta 2009

Jumppapatja

Minulla oli tässä parin kuukauden tauko fysioterapiasta. Jostain kumman syystä se lamaannutti muutenkin liikkumishalut ja jymähdin paikoilleni. Nyt kuitenkin uudelleen alkanut fysioterapia ja lisääntyvä auringonvalo ovat saaneet taas liikkumisinnostuksen heräämään. Niinpä parantelin kotijumppaolosuhteita ja askartelin jumppapatjan. 

Patja on vanha makuualustani, joka on päällystetty vanhasta lakanasta tehdyllä pussilla. Pelkän makuualustan päällä jumppaaminen on inhan tuntuista ja piristäähän se mieltä kun on harmaan epämääräisen värisen ja kuluneen makuualustan sijasta raikkaan kukikas alusta. Lakanaan on vielä ommeltu kuminauhalenkit, jotka hujautetaan patjan ympäri pitämään rulla kasassa. Idean tähän lainasin äipän teollisesti valmistetusta jumppapatjasta. Lakanapussin toinen pää on ommeltu umpeen pussiksi ja toinen pää ihan vaan suora. Suoran pään ylimääräinen kangas on taiteltu patjan ja kankaan väliin pussiksi. Päällinen on siis ihan helposti irroitettava ja pestävä, mikä voi olla silloin tällöin tarpeen...

2 kommenttia:

Tiukunen kirjoitti...

Oi miten kaunis jumppapatja! Tuollainen kun itselläkin olisi, niin ehkä jumppaaminenkin innostaisi nykyistä enemmän. :)

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Tiukunen! Tänä aamuna testasin ja hyvin toimii. Mukava siinä on jumpata. Tuommonen lakanapussi ei oo kovin kummonen pyöräyttää. ;)