Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Sadas ja arvonta

Joku hetki sitten pyöräytin naistenpäivän innoittamana uuden leimasimen kankaan painantaa varten, Moonikan. Rakastan myös kankaasta ommeltuja pikkulompakoita, joiden tuotekehittely on tarpeen sanelemana tällä hetkellä tapetilla. Joten pyöräytin tuollaisen hempeän pirteän Moonika-lompakon. Kaikki kangasmateriaalit ovat käytettyjä kokonaan tai lähes kokonaan puuvillaisia. Vetoketju on käyttämätöntä metriketjua, mutta erään ompelimon perintöä. Niin ja lompakko on myös vuoritettu, että kestäisi käyttöä edes vähän pidempään. (Terveisin nimimerkki "ei vielä kahtakaan vuotta käytössä ollut sammakko prinssi -kangaslompakkoni on täynnä pieniä reikiä".)

Nyt on siis 99 viestiä kirjoitettu tähän blogiin ja tästä tulee sadas. Kun en juhlistanut blogin vuosipäivää niin juhlistetaan nyt sitten tätä sadannetta postausta. Sen kunniaksi olen valmistautunut pistämään Moonikan matkaan maailmalle, eli arvon Moonikalle uuden omistajan. Vapaaehtoiset uudet omistajat saavat ilmoittautua kommenttilootaan 15.3.  mennessä.

20 kommenttia:

Essex kirjoitti...

Ihania kästöitä on siulla täällä!

Omppumato kirjoitti...

Aivan ihana lompakko. Pakko osallistua näin kivaan arvontaan :).

Anonyymi kirjoitti...

Ihq lompakko ja ihana nimi sun blogilla:)

Anonyymi kirjoitti...

bacu osallistuu ehdottomasti!! rakastan pieniä pussukoita! miten sie osasit noin kauniin kuvion painaa?

Anonyymi kirjoitti...

Opeta mua tekemään kankaanpainantaleimasimia, - miten ihmeessä sä niitä teet ?

Ouppa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista.

Kiva kun löysitte tänne Essex, Omppumato ja Miia. Miialle kerron että selitystä nimelle löytyy blogin ensimmäisestä viestistä sekä yhdestä aika äskettäin kirjoitetusta.

Bagulle voin kertoa että kuvion idea syntyi yhtenä järkyttävän ahdistavana iltana tässä joitakin viikkoja sitten. Tämä oli se näpertelyaskartelu jonka toteutin ja josta en silloin suostunut Sinulle kertomaan. Koska minulla oli suunnitelma sitä varten. Ja on itseasiassa vieläkin. :)

Annikalle vinkkiä että lisäsin kankaanpainantaan leimasimella liityviin blogiteksteihin tunnisteen leimaalista ja sen avulla löytyy myös leimasimen tekemisen idea.

Anonyymi kirjoitti...

Niin mutta kun olen lukenut sen kukka-painanta-aiheen tekstinkin, eikä silloinkaan ollut mitään hajua mitä on Press & Print-levy tai mistä sitä saa ja minkälaisia värejä sen kanssa käytetään! Vielä rautalangasta ;) ?

Anonyymi kirjoitti...

^se olin minä. Sinooperiin nyt ainakin viittaat, ja googlella löysin tuotteen. Millä sitä työstetään, käykö joku kirurgin- tai mattoveitsi ? Niinkun mulla nyt tarttis olla yhtään lisää kiinnostuksen kohteita ;) !

Ouppa kirjoitti...

Aa oo, enpäs tajunnut. Niin siis Sinooperista ostin oman levyni. Se press print levy on semmosta vähän styroksin tyyppistä, mutta ei niin rouheeta. Hienosti kuvailtu. Siitä sitten leikkelen ja veistelen kuvion ja liimaan jollekin muovilevylle. Painovärinä käytän ihan tavallisia kangasvärejä. Emo-tuotannon painoemulsiota ja pigmenttejä. Ihan siveltimellä sudin leimasimen kuvion päälle väriä ja painan muutaman kuvion kankaalle. Ja uusi värikerros leimasimeen ja kuvia kankaalle. Joko selventi?

Ouppa kirjoitti...

Arvasin Annika. :) Kirurgin veitsi, kynsisakset tai ihan semmonen tökkimisneula millä lapsena tökittiin ompelukuviin reikiä ennenkuin ommeltiin. Siis joku aika paksu neula on kätevä jos pitää pieniä reikiä saada aikaiseksi.

Pikku pikku kirjoitti...

Voi mikä Moonika, mie toivon onnen potkasevan, tarjoaisin hälle satavarmasti rakastavan kodin!

Onnea satkusta! =)

Riikka-Amanda kirjoitti...

Kommenttisi kautta eksyin tänne ja pitäähän sitä tietenkin onneaan koittaa ja arvontaa osallistua:D

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Relli! :)

Ja kiva Riikka-Amanda kun kurkkasit. Harmikseni en löytänyt siimaa kotoa, mutta täytynee käydä kaivamassa äippiksen ja issiäisen varastoja, veikkaan että sieltä löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Moonika on tervetullut tänne!
Hihkuu tyttöni mun,9 vee.

Minna kirjoitti...

Osallistun minäkin näin mukavaan arvontaa :) Ja onnea sataviestiselle blogille ;D

Ouppa kirjoitti...

Hei Niinu ja Minna. Tervtuloa mukaan arvontaan ja kiitos Minnalle toivotuksesta.

Marja kirjoitti...

Minäkin ilmoittaudun. Aivan mahtava printti!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis! Mukava löytää erilaisia ideoita ja teoksia:)

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö ehtii? Jos, niin mukana :)

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Ilona ja Minsku. On rohkaisevaa saada postiivistä palautetta näistä näperryksistäni.

Ja hyvin ehdit mukaan Kataliina. Odottelen tarkoituksella ihan myöhäan iltaan että mahdollisimman moni ehtii mukaan. Huomenna sitten (tai yöllä) julkaisen tuloksen.