Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

tiistai 17. maaliskuuta 2009

Kevätretki kaupungille

Nyt on Moonika saateltu postiin ja olisi kai syytä vähän päivitellä kuulumisia. Lauantaina ehdin nauttia ihanasta aamupäiväauringosta Hanna-ystäväni kanssa. Teimme keväisen kävelyretken kaupungille ja metsästimme saumuriin pallokärkineuloja. Löytyi neulat sitten kolmannesta liikkeestä. Seuraavan kerran aloitan ringin toisesta suunnasta niin osun heti oikeaan paikkaan. :D 

Ihan ohimennen (niin oli ainakin tarkoitus) piipahdimme vielä kotimatkalla kirpparilla. Eihän sieltä tarvinnut tyhjin käsin poistua, vaan mukaan lähti lankoja, niin puikoille kuin saumurillekin. Lisäksi iso kerä luonnonvalkoista matonkudetta, mikä täyttää täydellisesti matonkudetarpeeni. Aina välillä iskee tarve vääntä jotain matonkuteesta ja nyt minulla on matonkudetta. Kaiken lisäksi on väriltään sellaista että sitä voi värjätä mielensä mukaan. Niin ja ihan ekstrana koko reissulle löytyi beige neuletakki, siitä kerron varmaan myöhemmin lisää, kunhan pääsen vauhtiin. 

Oli kyllä mukavan piristävä reissu. Keväässä on jotain kummaa voimaa, siinä että aurinko paistaa niin kirkkaasti ja tiet on jo osittain sulia mutta vielä kosteita sulaneesta lumesta ja jäästä. Ehkä se on se tunne kun pitkän odotuksen jälkeen saa konkreettisen merkin siitä että nyt alkaa tapahtua. Ai että mä tykkään keväästä. 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös pidetään keväästä :) Tai ehkä tarkemmin sanottuna nimenomaan tuosta vuodenaikojen vaihtelusta. Eiköhän sekin kävisi pidemmän päälle tylsäksi jos aina olisi sitä +25c ja poutaa. Ihaninta on aina se, kun uusi vuodenaika on vaihtumassa.

Ouppa kirjoitti...

Mun kevättykkäyksessä on vähän molempia. Se perus innostus siitä että vuodenaika vaihtuu ja sitten lisäksi se että lumi sulaa ja vihreä lisääntyy. Keväällä tapahtuu paljon enemmän ulkoympäristössä kuin muina vuodenaikoina.

Lisäksi musta on tullut vuosien saatossa ulkoilmaihminen, joka tykkää olla ulkona, kun lämpötila on nollan yläpuolella. Kevät aina aloittaa mun ulkoilmakauden. (Talvella käyn siis vain lenkillä ja pakolliset työmatkat ja muut, mutta keväällä, kesällä ja syksyllä viihdyn ulkona ihan muutenkin.)

Tiivi kirjoitti...

Jee! Ehkä se sieltä tulee, kevät.

Ouppa kirjoitti...

Kiva nähdä Tiiviäkin täällä! Kävin juuri kurkkimassa matonkudeideaa sun blogista.