Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

maanantai 10. marraskuuta 2008

Meet Ken

Olen mukana aivan hurjan jännässä jutussa, salaisessa joulukalenterivaihdossa. No koska kyseessä on salainen vaihto, en voi esitellä joulukalenterin sisuksia täällä blogissa, koska kalenteri on lähdössä eräälle toiselle. Jotta täällä kuitenkin olisi elämää voisin vaikka hiukan esitellä Joulun minivaatteiden muotinäytöksen malleja.

Tässä Ken tuttavallisemmin Kentsu. Hän on sporttinen (huomaa lihaksikkaat käsivarret), ulkonäöstään huolehtiva (säteilevän valkoiset hampaat) ja ennen kaikkea trenditietoinen. Hän työskentelee siis mallina. Näytösten ja kuvausten välillä, vapaa-ajallaan hän tykkää pukeutua rennosti ja ajan mukaisesti menneiden vuosikymmenten henkeen (ihanat ysärikuviohousut ja ysärivärinen pipo). Kenillä on myös leikkimielinen asenne elämään (mistä kertoo hänen lempipaitansa hyönteiskuvio).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika komee, toi Kentsu :) Ja tosi stylekin vielä!

Ouppa kirjoitti...

Oon Kataliina ihan samaa mieltä, komee on kaveri. Ei ihme että on päässyt malliksi. ;) Noita minun mielestä vanhoja, kunnon Barbeja ja muita kavereita ei enää nykysin löydä mistään. Sekä kaupoissa että kirppiksillä myydään vaan jotain kamalia rojuja...