Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

lauantai 29. marraskuuta 2008

Joulu"paketteja"

Niin hurahti taas yksi työviikko. Näin viikonloppuisin on himpun edes aikaa miettiä joulujuttuja ja tänäaamuna pyöräytin muutaman joululahjapussukan. Pussit on tehty Lahdesta kirpparilta mukaan tarttuneista vanhoista joululiinoista, nauha on jostain omista varastoista ja muoviset "pakettikortit" kovasta pakkausmuovista, siis myös kierrätysmateriaalia. "Pakettikortit" ovat kaksinkertaiset, että sinne muovien väliin voi sujauttaa vaikka vain pienen paperinpalan missä lukee lahjan saajan nimi. 

Sellaisiin talouksiin jossa roskat poltetaan, paketoin lahjat varmaan sanomalehteen ja koristelen paketit sitten käytetyllä joulupaperilla. Kummilasten lahjat paketoin ihan oikeisiin joulupapereihin, tosin nekin saattavat olla jo käytettyjä, jos sopiva osuu kohdalle. Siis ihan siksi ettei lahjan paketti rikkoisi joulupukki-illuusiota. Ja nämä lahjapussit leviävät pikkuhiljaa sellaisiin talouksiin jossa on vain aikuisia ja joissa ei ole mahdollista pakettikääreitä polttaa.

Kuvaa voi taas klikata suuremmaksi jos haluaa tarkemmin pussukoita syynätä.

2 kommenttia:

Elisa sanoo oo... kirjoitti...

Kiva idea tehdä tuollaisia joulupusseja :). Paperoin osan lahjoista sanomalehteen, mutta ei tullut mieleenkään että vastaanotatjan pitäisi ne polttaa, sinnehän ne menee muun keräyspaperin joukossa. Jäin odottelemaan Barbien muotinäytöstä, hyviä juttuja muutenkin sulla täällä :).

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Elisa! Mulla ei joululahjoista juuri muuta olekaan valmiina kuin kuoret, mutta onhan tässä vielä aikaa. Barbien muotinäytös on nyt tauolla kun aikuisten työt työllistää mua vähän liikaa, mutta jos vaikka ensi viikolla ahkeroisin, niin saisin nekin ennen Joulua postin kautta perille. Kiva kun kävit, tule toki toistekin!