Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

keskiviikko 20. elokuuta 2008

Rimpsessa

Jostain syystä olen poistanut käytöstä turkoosin vohvelipyyhkeen, jonka toisessa päässä oli virkattu oranssi pitsi ja toisessa virkattu kellertävä pitsi. Keksinpä sitten tässä menneenä päivänä, että reunapitsistä tulee hyvä hiuspanta. Irrotin oranssin pitsin, joka oli onneksi vain siksakoitu ompelukoneella pyyhkeen reunaan. Leikkasin hiukan lyhyemmän pätkän pitsiä kuin pään ympärykseni on ja kanttasin pitsin päät punaisella vinokantilla. Kantattujen päiden väliin ompelin oranssia kuminauhaa. Ja tadaa, tässä pantani valmiina. Edestäpäin näyttää ihan kruunulle, (mitä en ollut etukäteen tajunnut) kun siinä on vain toisessa reunassa tuo "röyhelö". Että mie oon nyt sitten self-made-rimpsessa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

nyt testaan että osaanko mä...
mutta ihanan pannan olet tehnyt!
Ei muuta mo.
Terv. kukapa muu kuin Laura

Ouppa kirjoitti...

Hahaa! Hyvin osasit. Kiitos pantakehuista Lauraseni. Nyt uskallan ehkä pitääkin sitä jossain julkisesti, enkä vaan hallita täällä omassa valtakunnassani.

Anonyymi kirjoitti...

tosi makee... niin se vanhakin tavara muuttuu muodiksi....terv. äippä

Tiivi kirjoitti...

Jee! Hiano. Pitäis varmaan itsekin keksiä jostain vanhoista tilkuista... mutta kuminauhan ompelu hirvittää. ;)

Ouppa kirjoitti...

Kiitos äippis ja Tiivi! Kannattaa Tiivi vaan rohkeasti hyökätä sen kuminauhan kimppuun. Harjoittelemallahan senkin kiinnittämisen oppii. Tommonen pantaviritys on siinä mielessä hyvä kohde harjoitella, että kuminauha jää hiusten alle piiloon, joten ei haittaa vaikka olisi vähän epäsiistimpikin toteutus. Nimimerkki *en kerro onko tuon pannan ompelut ommeltu mustalla langalla*.