Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

keskiviikko 13. elokuuta 2008

Hyvän mielen kaupunkireissu

Ekoshoppailimme tänään Hanna-ystäväni kanssa. Meidän pesuaineet alkoivat olla vähissä, joten uudelleen täyttöä kaivattiin jo kipeästi. Aloitimme luonnonsuojeluliiton Luontopuodista, siellä kävimme täydentämässä tyhjentyneet pyykinpesuaine-, tiskiaine- ja shampoopurnukat. Sitten suuntasimme Kouvolan Luontaistuote -kauppaan mistä ostin Avena sativaa ja Passifloraa. Avena sativaa olen käyttänyt nukahtamiseen, minulle se ei enää tehoa kovin hyvin, mutta avokille tehoaa, joten ostin myös Passifooraa testiin, josko se tehoaisi minullekin. Luontaistuotekaupasta ostin vielä hammastahnaakin. Tähän asti olen luullut että tarvitsen fluorillista hammastahnaa, mutta Hanna ystäväni tiesi kertoa, ettei Kouvolan alueella tarvitse, koska vedessä on fluoria ihan riittämiin. Ostin siis fluorittoman.

Seuraavaksi suuntasimme kirjastoon, josta ongin muutamia kirjoja graduun ja Hanna kävi lukemassa päivän lehden. Lehden lukeminen tekisi minullekin hyvää, niin tietäisin mitä täällä tapahtuu, mutta jäi taas lukematta. Ennen kotiin lähtöä taapersimme vielä suutarille kyselemään, josko Haltin mainioita kävelykenkiäni voisi korjata. Ja minusta ihan uskomatonta, suutari sanoi korjaavansa ne 12 eurolla. Kengistä oli siis kantavahvike hiertänyt sisäpuolelta kankaan rikki. Paremmin en osaa ongelmaa selittää. Pääasia että saan hyvät ja luotettavat kenkäni takaisin toimintakuntoisina niin ei jalat kastu syksyn sateissa.

Tuli tosi hyvä mieli moisesta shoppailureissusta. Pääsimme autokyydillä retken alkuun ja muuten kävelimme ekohenkisesti rastilta toiselle ja lopuksi kotiin asti. Emmekä edes kastuneet, kun sade alkoi vasta vartin kotiin tulon jälkeen.

Kuvassa Luontaistuotekaupan ostoksia.

Ei kommentteja: