Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

maanantai 25. elokuuta 2008

Lauantain ostoksia

Nyt voisin esitellä lauantaisia ostoksia. Kävin Kouvolan Fidassa ja vietin siellä useamman tunnin tonkien ja penkoen. Löysin farkut ja collegehupparin, ja nuo kuvassa olevat saviruukut, emalikattilan ja sydänliinan. Farkut on Blendin farkut, epämuodikkaasti leveät ja suorat lahkeet ja takataskut roikkuu melkein reisissä, mutta ne on nätit ja sopii mulle, joten ostin. Huppari on R-collectionin, aivan ihana, perushuppari. Väri muistuttaa punaisia viinirypäleitä. Perus arkivaatteita.

Kuvan sydänliina piti ostaa ihan Lauran kiusaksi ja koska se sattuu olemaan aika saman tyylinen kuin mun pienempi sydänliina, joka näkyy muffinikuvassa. Saviruukut taas tulee täysin tarpeeseen, ikkunalaudan yrteille, joskus tulevaisuudessa. :) Ja sitten tuo ihana emalikattila. Olen useista blogeista lukenut, kun ihmiset on vähän hulluna emaliastioihin. Minä en ole, mutta kun tuo kattila tuli kirpparilla vastaan, käteni tekivät automaattiliikkeen ja kahmaisivat kattilan kainalooni. Se on niin kauniin värinen ja kerrassaan suloinen. Kattila pääsee varmaankin noitten saviruukkujen seuraksi keittiönikkunalle, jotakin tärkeää virkaa toimittamaan. Lisäksi mukaan tarttui vähän pientä ja tarpeellista, kuten helmilankaa.

4 kommenttia:

Pikku pikku kirjoitti...

Kiitos käynnistä! Repesin ko luin tän sun blogin nimen, karhun kakka, ihan parasta, hah hah!! =D

Hienoja kirpparilöytöjä oot tehny, mieki niillä aina sillontällön seikkailen aarteita metsästämässä. Itseasiassa ei ees ollu outo olo keikistellä ikkunalaudalla, mitäpä sitä ei käsityön (esittelyn) vuoksi tekisi. ;)

Ouppa kirjoitti...

HEippa Relli, kiva kun kävit! Ja kiitos niminauruista. :D Tervetuloa toistekin ihmettelemään, katsotaan nyt mihin mä keksin lähtä kuvailemaan.

Tiukunen kirjoitti...

Oi tuota kattilaa ja sydänliinaa.. Ihania löytöjä! :)

Ouppa kirjoitti...

Miten jotenkin aavistelinkin että Tiukunen ainakin tykkää kattilasta. :D Kiva kun kävit!