Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

perjantai 26. helmikuuta 2010

Yksi urakka takana

Siinä se nyt on. Kansissa. Oma versio. Ei sitä hyväksytty ole vielä, mutta lopulliseen tarkastukseen on jätetty. Pääasia että luomisen tuska on ohi. (Matkalla ehti vaihtua yliopisto ja tiedekuntakin...)


Oi elämä joka odotat kulman takana. Tänään oli matikan tentti, viimeinen tämän tutkinnon koetus. Toivottavasti menee läpi, varmaa se ei ole minun kohdalla koskaan. Minä en ole järin hyvä yliopiston matikassa, mutta olen taistellut tieni tähän asti. Tärkeintä sillä matkalla on ollut se, että pidän matematiikasta ja myös sen opettamisesta. Mitä siitä jos en ymmärrä mikä on isometriaryhmä. Vielä en ole ihan ymmärtänyt että nämä opinnot ovat vähän niinkuin historiaa, ennen valmistumista tässä nyt sitten enää vain odotellaan (matikan tenttitulosta ja gradun tarkastusta, sitten kandin papereita ja sen jälkeen vielä niitä maisterin papereitakin).

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla aika ihkua, ja helpottunut olotila gradun suhteen?
Nalle-tätikin on iloinen, myös ihanasta onnittelukortista! Kiitos!!!

Ouppa kirjoitti...

Ole hyvä vaan Nalle-täti! Kyllä täällä aika helpottunein fiiliksin ollaan. Nyt on vielä tämä viikko ihan kunnon lomaa, ihq tosiaan. :)

Saara kirjoitti...

Onnittelut gradun valmistumisesta! Eiköhän se vika tenttikin sitten mene läpi :)

Magia kirjoitti...

Mahtavaa! Voi, että kun itselläkin olis tuo hetki pian käsillä. Taitaa mennä useampi vuosi...

Annika kirjoitti...

<3 Onnea ! <3

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Saara, Magia ja Annika! On tämä kyllä ihan uskomattoman hienoa. En enää muistanut ollenkaan millaista on olla ihminen joka ei opiskele.