Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

perjantai 5. helmikuuta 2010

Kirjeille kuoria

Perjantai-illan ratoksi askartelin uusia kirjekuoria. H&M:n home kuvasto tarjoaa mainiota kirjekuorimateriaalia ja samalla tulee tyhjennettyä erään talouden lehtiroskista.


Kirjekuorien askartelu on mukavaa näpertelyä ja töistä palautumista. Töitä onkin jäljellä enää viikko, sitten loppuu minun pitkäksi venähtänyt puolentoista kuukauden sijaisuus. Onneksi uusikin työrupeama on jo tiedossa, kerron siitä enemmän sitten kun saan mustaa valkoiselle.

6 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Samaan tarkoitukseen meilläkin tuo kuvasto on otettu käyttöön :) Juuri tänään kummitytölle lähti liinavaatekirjekuori nimppariyllätyksineen

Ouppa kirjoitti...

Onpa hauskaa, että ollaan ajateltu ihan samalla tavalla! Minä teen aina välillä noita jemmaan odottamaan useamman kerralla, niin sitten kun on kirjeen kirjoitus buumi niin on varaa valita valmiista kuorista.

Annika kirjoitti...

Todella kauniita kuoria! Melkein pyytäisin sinua kertomaan kuortentekotekniikastasi, jos muistaisin edes, minä vuonna ja kenelle olisin viimeksi lähettänyt kirjeen...joulukortteja ja syntymäpäiväkortteja itseään vanhemmille ei lasketa.

Anonyymi kirjoitti...

ihania Outi! Heti tekis mieli askarrella samanlaisia, mutta eipä oo mitään kuvastoja tässä taloudessa... :( Nähdään pian!!!

t. Jenni

Anonyymi kirjoitti...

Käytätkö liimaa vai teippiä "kokoamisessa"? Liimaamalla olen noita tehnyt mutta tuppasivat hajoamaan liian aikaisin.

Ouppa kirjoitti...

Kiitos kommenteista Annika, Jenni ja anonyymi. Kirjekuoret teen taittelemalla lehden sivun sopivan kokoisen kartonkipalan ympärille, leikkaamalla ylimääräiset pois ja liimaamalla kirjekuoren kasaan. Eli kun liima on tarpeeksi hyvää, kuori kestää (toivottavasti) kasassa tarpeeksi kauan.

Niin ja Jenni, tosiaan kohta nähdään. Pitäisikin sopia vähän tarkemmin asiasta, no mun gradun saat ainakin luettavaksi piakkoin. :)