Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

tiistai 27. lokakuuta 2009

Arvaa minkä kassi?

Tein tuossa muutama päivä sitten tämmösen. Se on ihan tiettyä esinettä varten tehty. Tuo kyseinen esine on pyörinyt ompelupöydän lähesyydessä useamman kuukauden odotellen tämän kassinnyssäkän valmistumista. Kassiin käytin materiaalina jotakin vanhaa farkun lahjetta joka asusti tilkkulaatikossani. Kassin muotoilin salaperäisen esineen päälle ja hurauttelin hyvin luovasti ilman mittoja ja malleja kasaan.

Nyt sitten saa käyttää mielikuvitusta ja arvata mille esineelle kassi on tehty. Kerron oikean vastauksen vaikka viikonloppuna.

9 kommenttia:

Magia kirjoitti...

kameralle?

Ouppa kirjoitti...

Ei, kassi on isompi kuin meidän pokkari.

Anonyymi kirjoitti...

yleiskoneelle?

Ouppa kirjoitti...

Esine on pienempi, enkä mä sitä yleiskonetta mihinkään kuljeta, ei se tartte kassia. Eli metsään meni "metsän" vastaus. :)

Anonyymi kirjoitti...

Nalle-täti arvaa, että KEILAPALLOLLEhan se on mitä sopivin!

Anonyymi kirjoitti...

Mullahan on varmaa tietoa.... Silitysrauta tarvitsee tuollaisen pussukan, ettei pölyynny.Mulla on samanlainen rauta, mutta ei kylläkään pussukkaa sille....

Ouppa kirjoitti...

Ei ollut keilapallon eikä silitysraudankaan pussukka. Ettepä arvanneet. :) No ei ollut kyllä kovin helppo arvattavakaan. Hmm, pitäisköhän Nalle-tädin keilapallolle tehdä kassi, olikohan tämä joku vihje...

Anonyymi kirjoitti...

Nalle-täti vastaa, että sen pallolla on jo kassi, niin ettei se vihje sitä tarkoittanut. Se voisi tarkoittaa sitä, että hankkisit ihan oman pikkupallon - vaikka käytetyn!

Ouppa kirjoitti...

Oho, ei olis välttämättä huono ajatus. Tosin nyt on geenit pompanneet mun kohdalla, mä oon nimittäin aika surkea keilaaja. Vaan eihän kukaan estä harjoittelemasta. :)