Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

lauantai 23. toukokuuta 2009

Taas on puuhattu

Tänään oli taas ihan huippupäivä! Teimme retken kaupunkiin Hanna-ystäväni kanssa. Piipahdimme parilla kirppiksellä, jätskibaarissa ja muutamassa muussa kaupassa. Haalimme kasaan sisustusostoksia ja vähän muutakin. Reissun jälkeen laittelimme Hannan ja kumppaneiden parveketta kesäkuntoon ja siitä tuli ihana. 

Kun sitten marssin kotiin, en voinut olla puuhaamatta omallakin partsilla. Sain onneksi Ekkulinkin mukaan touhuamaan ja parveke sai amppelitelineet ja bambuverhon jo paikoilleen. Amppelitelineet on kivat, toisessa on orava ja toisessa pöllö. Kasveja tulee vielä lisää kunhan kasvavat suuremmiksi. 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika mukavalta näyttää... Kasveja on tulossa lisää täältä naapurikunnastakin.

Ouppa kirjoitti...

Oho oho, mitähän sieltä on tulossa. No iloisena vastaanotetaan kaikki. :)

Annika kirjoitti...

Moikka, kävin kurkkimassa mitä olet touhuillut, - oma viikko on mennyt himpun liian vauhdilla ! Parvekkeen sisustuspuuhat ovat ihania, niistä tulee niin kesäfiilis.

Minimalisti kirjoitti...

mukavannäköinen parveke!
kun kurkkasin omalleni, siellä oli vain 5 pyörää :D ja muuta rojua..

Ouppa kirjoitti...

Annika, kiva kun kurkkasit. Itsellä aika kanssa viilettää niin että ei perässä pysy.

Elisa, kiitos! Tuo on vain toinen pää parvekkeesta, toinen on vielä laittamatta. Ja tosiaan tuotakin on laitettu monessa, monessa otteessa. Meidän parveke on talvisin niin täynnä kaikkea rojua että niiden piilottaminen kesäksi vaatii luovuutta.