Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Meni meni

Vappu meni, viikko meni, Äitienpäiväkin meni, jäljelle jäi yksinäinen kahvikuppi pöytään. Viime viikolla sairastelin urakalla ja tämä ihan kohta päättyvä viikko on ollut työntäyteinen. Pestauduin tuonne melkein kymmenen kilometrin päähän ehkä koko loppu kevääksi ts-opeksi. Tunteja on paljon ja päivät on pitkiä, kun vielä pyöräilen työmatkan useana päivänä. Vaan eipähän tarvitse miettiä kuinka vapaa-ajan kuluttaa. Yritän blogiakin joutaa päivittämään, mutta jos ei kuulu hetkeen niin työ se sitten häiritsee.

Äitienpäivää vietimme tänä vuonna ihan meillä kotona, koska kaikki seurueen jäsenet eivät ole nyt Repovesi-kunnossa, kuten viime vuonna. Minä olen sen tasoinen keittiöihme että omille vanhemmilleni kehtaan ruokaa laittaa ja tarjota, mutta en kyllä juuri muille. No juu, kyllä meillä syödä saa jos ruoka-aikaan paikalle osuu, mutta en kyllä rohkene ketään oikein syömistä varten kylään pyytää. Niin ja tänään siis laittelimme ruuan ihan yhteistuumin Ekkulin kanssa, en ole ottamassa koko kunniaa itselleni. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa vaan
Oli muuten ihan hyvät "pöperöt" ja hiukan erilaiset (oli ihan ohjeen mukaan tehty!). Kiitos vaan tarjoilusta.
Terv. Se äippä

Anonyymi kirjoitti...

no mitä herkkuja te sitten teitte?

Ouppa kirjoitti...

Uusimmasta RuokaPirkasta napattiin feta-vesimelonisalaatin ja broilerin sisäfileiden ohje. Sitä tehtiin, vaihdettiin vain vesimeloni salaatissa viinirypäleisiin. Ja kahville oli ihan perus omenapiirakkaa.