Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Viimeinen minivaate tällä erää

Tarkoitus oli kyllä tehdä näitä minivaatteita paljon enemmän, mutta aina ei käy niin kuin on meinannut. Joten tässä viimeisin puku tällä erää. Puvun yläosa on samettikuvioista trikoota. Puvun päällä pitää valkoinen baljettinauha joka kiertää pääntietä. Helma taas on kaksinkertainen, päällikangas tummansinistä sifonkia ja vuorikangas vaaleansinistä trikoota.
Mallina tänään toimii mallitoimistomme oma malli jo 80-luvulla meille töitä tehnyt ja edelleen yhtä nuorekat ja kaunis the Jumppaparpi. Huotakaa erityisesti kaunis sininen silmämeikki joka sopii hyvin puvun kanssa yhteen, sekä kaunis tasainen rusketus ja ihanat luonnonkiharat ja luonnollisen vaaleat hiukset. Jumppaparpin lempiharrastus on aerobic, johon hän aina lähtee turkoosissa, pitkälahkeisessa mutta hihattomassa jumppahaalarissa, päässään vaaleanpunainen hikinauha ja olallaan vaaleanpunainen jumppakassi. ei siis liene kenellekkään epäselvää mistä tämä barbie on nimensä saanut. 


2 kommenttia:

Pikku pikku kirjoitti...

Sie se jaksat näpertää, nää barbienvaatepostaukset on ihan parhautta! Erityisesti nautin mallien perinpohjaisesta esittelystä, ne on mahtavia.

Ouppa kirjoitti...

Heipsan Relli, kiva kun kävit jättämässä merkin. Joo olen kuullut että jokunen muukin on käynyt naureskelemassa mallieni esittelyille. Hyvä että voin tuottaa iloa kanssa ihmisille.