Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

torstai 11. joulukuuta 2008

Kirppikseltä

Kävin tuhlaamassa aikaa oppituntien välillä kirppiksellä. Harvoin löydän kenkiä käytettyinä, koska minulla on niin iso kavio tai räpylä (kuten äippä sanoisi). Vaan nytpä löysin nämä ihanuudet. Ten pointsin mokkanahkaiset vähän käytetyt saappaat. On ihan miun näköset, viis siitä että ei ehkä ole enää ihan pintamuodin mukaiset. Sopivat jalkaan vielä farkunlahkeiden kanssakin, joten ovat aivan mainiot. Tykkään. Tälläsiä popoloita mun kenkävalikoimasta onkin puuttunut, joihin voi sonnustautua pillifarkkujen kanssa, kun ei ole vielä ihan vielä kunnon toppakenkäkelit. Nii ja kyllä, minulla on toppakengät joita pidän pakkasilla pillifarkkujen kanssa.

En kyllä oikein tiedä onko tämä ostos nyt ekologisesti ihan viimeiseen asti perusteltu. Tietty ihan hyvä että ostin käytetyt kengät ja sellaiset joita tiedän varmasti käyttäväni ja paljon, mutta olisin minä ilman näitäkin pärjännyt, ehkä. 

3 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Hienot ovat! Muodinmukaiset saappaat ovat mielestäni tällä hetkellä aika rumia. Tai siis ne, joita Suomesta saa - täällä ollaan jämähdetty siihen solkimuotiin, joka muualla meni jo kaksi vuotta sitten.

Ottaisin omaankin jalkaan juuri tuollaiset yksinkertaiset, kauniin väriset.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot popot! Kierrätyksessä mielestäni yksi hienoin juttu on se että voi ostaa myös sellaista mitä tahtoo, ei vain sellaista mitä tarvitsee, kun ostaa käytettynä, ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa heräteostoksistakaan. :)

Ouppa kirjoitti...

Kylläpä tuli mukavan kannustavaa palautetta.

Kiitos Ilona! Yksinkertaiset asiat ovat useimmiten parhaita, myös kengät.

Ja kiitos Kataliina! Niin on se kyllä noinkin, että ei ehkä tarvitse potea huonoa omaatuntoa käytetyistä heräteostoista. Toisaalta joku olisi voinut tarvita nuo ihan oikeasti...

Joka tapauksessa eilen tepastelin popot jalassa kaupassa ja voi että ne tuntui omille. Aivan ihanat. Tykkään, tykkään, tykkään.