Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Vuoden ensimmäiset...Blogger käänsi ihan itse kaksi ekaa kuvaa kyljelleen, en ymmärrä miksi, mutta olkoot.

Niin se vuosi vaihtui ja täällä on ompelukone surrannut sen jälkeen. Eilen urakoitiin pikku-ukolle vaippoja ja illalla surauttelin vielä itselleni mäenlaskutumput. No rukkaset nuo oikeastaan on. Päällinen on kaapista löytynyttä enstexiä, vuorina lehmäfleecen jämiä ja varsina vanhan villapaidan kaulus. Tänään käytiin naapurin lähetystön kanssa noita mäessä testaamassa ja hyvin toimivat. Eivät kastuneet, sormet pysyi lämpimänä ja ranteet kuivina.

Tänään tein myös urotyön, raivasin makkarista polut pois ja tein lattialle tilaa. Samalla ryhdistin vaatekaapinkin valmiiksi huomenna alkavaa työrupeamaa varten. Työasioihin jo vähän orjentoituessani, muistin että työavaimet tarvitsevat avaimenperän. Ne kun ovat pyörineet ilman perää jo jonkun aikaa, niin erehtyipä merimieskin luulemaan niitä omikseen. Avaimenperän matskut on joululahjamateriaalien jämiä. Tuon tekeminen oli ihan rentouttavaa ja eiköhän se asiansa aja.

Sellaiset vuoden ekat puuhat tällä kertaa.
Hyvää alkanutta vuotta kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi rukkaset on aika makeet ja varmaan täyttää tarkoituksensa.Hyviä liukuja vaan.
Terv. Joku joka ei uskalla enää laskea mäkeä (voi selkä parkaa)

Ouppa kirjoitti...

Minäkin tykkään noista tosi paljon. Olen kyllä yllättynyt miten helpot tommoset rukkaset on tehdä. Ja niihin vois käyttää vaikka mitä materiaaleja. Hmm. Nyt lähti taas suunnittelukoneisto käyntiin. Malttaakohan tässä töihin lähteäkään.