Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Sur sur surauteltu

Tällä viikolla olen tehnyt kovasti töitä, koska ensi viikolla olen kotona tekemässä gradua. Olen myös käynyt Lahdessa Jenni-ystävää tapaamassa ja samalla vähän jouluostoksilla. Perjantai-iltana vietimme kaveriporukan pikkujoulunt meillä. Kotikin on siis jo aika hyvällä joulumallilla. On ollut touhukas viikko ja siitä toipumiseen olen tarvinnut paljon aikaa ompelukoneen ääressä.

Eilen tein muutaman kauppakassin jo aikoja sitten kirpparilta mukaan terttuneesta kankaanpalasta. Tästä lähtien ei pitäisi ostaa muovikasseja edes yllärikauppareissuilla työpäivän jälkeen, sillä nuo kassit muuttavat jemmailemaan autoon (siihen pieneen jolla minä ajan).

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kassi. Taalla kaukana voisi tuolle idealle olla myos kayttoa - aina pakatan pieniin muovikasseihin ja niita on todella monta kaupasta poistuttaessa.Mihinkahan nama jatteet oikein joutuvat???
Kotiin lahto on huomenna ja siella nayttaa saa suosivan kotiutujia- plus asteita.
Viela tanaan aurinkoa!

Ouppa kirjoitti...

Kappas etelänlomailija on käynyt kurkistelemassa kylmän pohjolan kuulumisia. :)

Joo en tiedä kyseisen maan jätteenhuollosta, epäilen että ei ole kovin monipuoliseksi organisoitu. Jäte kun jäte, johonkin pois näkyvistä vaan dumpataan. Lopulta paljon esimerkiksi just muovia päätyy meriin ja sitä kautta eläimiin ja lopulta ihmisiinkin, eikä se koskaan katoa mihinkään, jatkaa vaan kulkuaan. Se on kyllä ihan älytöntä se muovipussien käyttö tietyissä maissa, vaikka toisaalta meillä ehkä tuotteita pakataan paljon enemmän ja jykevämmin.

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihanan kankaan olit löytänyt!!!
Meillä on 2 punaista kassia, jotka on juuri tuollaisia autossa asuvia kasseja. Sitten taas 2 ruskeaa kassia ja 1 muu kassi on aina kotona sisällä.

On kätevää, jos autokassit poikkeavat ulkonäöllisesti paljon kotikasseista. Se auttaa nimittäin tietämään, et onko autossa kasseja (ts. jos sen värisiä kasseja ei pyöri kotona sisällä tiellä), ja samalla siis väritys auttaa ja nopeuttaa autokasseja palaamaan autoon vikkelämmin ;)

terkuin Jenni