Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

maanantai 21. heinäkuuta 2008

Omat "tuliaiset"

Jos vielä sen verran Ruotsin reissusta, että mitä tarttui mukaan. Ylemmässä kuvassa on Ruotsista ostetut t-paita ja laukku. Molemmat löytyivät Myrorna-kirpparilta, joka on ruotsalainen kirppariketju. Kiersimme myös useita ihania vintage-tyylin liikkeitä, joista en kuitenkaan raaskunut ostaa mitään.

Ostamani t-paita on valkopilkullinen ja siinä on pussihihat. Ihastuin paidan yhtäaikaiseen tyttömäisyyteen ja naisellisuuteen. Pussihihat, pilkullinen kuosi ja pyörehtävät kaulukset on mielestäni hyvin tyttömäiset, mutta napitus ja kaarevat leikkaussaumat taas ovat enemmän naiselliset. Juuri sopivasti molempia.

Laukku on kanvaasikangasta, ihan yksinkertainen kutistettu kauppakassi. Olen kuolannut Marimekon hyvin samantyyppistä kassia jo pitkään, mutta Marimekon kassissa ei ole näin pitkiä kahvoja, miksi kassi on jäänyt ostamatta (ja ehkä hinnallakin on ollut vähän vaikutusta). Marimekon kassissa kahvat menevät pohjasta asti kassin päällä tikattuina, tässä kassissa kahvat ilmaantuvat vasta kassin suulta. Marimekon kassin ulkomuodosta olisin tykännyt ehkä vähän enemmän, mutta tämä osui kohdalle oikeaan aikaan, oikean hintaisena ja kahvat ovat juuri täydellisen pituiset.

Alemmassa kuvassa on sitten laivaostokseni. Isäntä kantoi selkä vääränä laivalta karkkia ja tupakkia, mutta minä kun en kumpaakaan käytä, sain sitten kuitenkin jotain Marimekkoa. Myönnettäköön että kukkarolle ei ole vielä edes käyttötarkoitusta, mutta eiköhän se aikanaan osu kohdalle. Muutama potentiaalinen kohde on jo olemassa, mutta asian työstö on vielä vähän kesken.

Ei kommentteja: