Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kesätohvelit
Joku epäili että tuleeko aika pitkäksi kun on loma ja kaikkea. Ei ainakaan tänään tullut. Aloitin aamun haaveilemalla keveistä kesäkengistä. Minulla kun on isot ja rumat jalat, jotka on pakko verhota pitkillä housuilla, niin olisi kivaa kun olisi edes sellaiset kengät joissa on hyvä olla. Ja kun kaikki pitää saada heti, niin helpoimmalla pääsee kun tuunaa vanhat kengät toimiviksi.

Alkuperäiset tohvelit eivät kestäneet edes jalassa kun olivat vain tuommoiset jalkaan tyrkkästävät (keskimmäinen kuva). Paransin popojen käytettävyyttä surauttamalla niihin remmit. Ne ovat vanhaa mainoslahjana saatua collegepaitaa ja kantapään päälle menevässä remmissä on havupallon ruutunauha. Nilkan etupuolen remmissä on sisällä kolme kuminauhaa omissa kujissaan. Ja ihan koneella ompelin remmit kiinni tohveleihin. Lopuksi ompelin vielä kokoelmieni reippaimman väriset napit jalkapöydän päälle.

Popot on ihan hyvät jalassa, todellakin ne kepeät mitä kaipasin. Kamalan näköiset kun nostaa lahjetta, mutta se johtuu enimmäkseen jalkojeni epämääräisestä muodosta. Pitkien lahkeiden alle piilotettuna tohvelit kuitenkin toimivat loistavasti. Olen iloinen!

Tänään tein paljon muutakin, mutta ei kaikkea kerralla!

Ei kommentteja: