Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Äiti teki mulle tossut!Ihailin Ravelryssä neulottuja "Preeriasaappaita", halusin itsellenikin sellaiset, mutta... En pidä kahden samanlaisen asian neulomisesta, plus olen aika hidas neulomaan eikä siihen aikaakan ole aivan kamalasti. Äiti taas mitä ilmeisemmin tykkää samanlaisten asioden neulomisesta, hän on nopea ja hänellä tuntuu aikaakin olevan, ainakin vähän enemmän kuin minulla. :) Joten pienellä ruikutuksella sain äippiksen tekemään tossut ja niistä tuli IHANAT!!! Napit sentään ompelin itse ja pohjiin ompelen vielä nahkavahvikkeet, niin voin pitää näitä töissä polvihousujen kanssa (ja ehkä jopa hameiden).

Se piti vielä tossuista sanoa, että ne ei ole tehty Ravelryn englanninkielisellä ohjeella, vaan ihan itse pähkäillen, kuvaa ja omaa tieto-taitoa apuna käyttäen, pyrkien mahdollisimman toimivaan ja kauniiseen lopputulokseen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas ihanat tossut ja ihan sinun näköiset. Minusta ne ovat hienommat kuin alkuperäiset.

Ouppa kirjoitti...

No eikö olekin hienot. Ainakin tossut on tehty ihan toiveideni mukaisesti ja palvelevat varmasti hyvin, kun ovat niin mieleiset. Olen ompelemassa tossuihin nahkapohjia, saa nähdä milloin jaksan ne väsätä loppuun että saan käyttöön. :)