Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

lauantai 21. elokuuta 2010

höpöti höpötiNythän on niin että minulla ei ole tällä hetkellä kameraa käytössä, joten bloggaaminen mistään uudesta ei nyt suju. Halusin kuitenkin kirjoitella tänne jotain ja kertoa että verkkainen voi olla tahti päivittelyllä. Löysinkin hauskoja kuvia alkukesän kasvimaareissulta.

Näin olin asiaa pohtinut kesemmällä: Kasvimaan sijainti muutaman kilometrin päässä kodista tekee hommasta viehättävää. Nautin eniten siitä, kun saan pyöräillä kasvimaalle ja siellä kitkeä, kastella ja kuopsuttaa kaikessa rauhassa. Kun sitten tulen kotiin, kasvimaa ei muistuta kokoajan olemassa olostaan ja keskeneräisyydestään näkymällä koti-ikkunasta. Tämän kasvimaan olemassa olo tekee kerrostaloasumisesta kesäaikaan huomattavasti mielekkäämpää.

Alimmassa kuvassa on ystäväni Kissa, joka on siis Hannan kissa.

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Moikka! Minä utelen, mitä nuo jälkimmäiset kasvit ovat? Salaatin tunnistan, - niin no, ja kissan-, mutta keskimmäisen kuvan laji ei ollut minulle päivänselvä. Kauniita kuvia!

Ouppa kirjoitti...

Moikka, ne on härkäpapuja sillon ihan pieninä. Nythän ne on jo tietenkin kasvaneet yli polven korkuisiksi ja pavutkin on syöty ja säilötty. Oli muuten ihania ja helppoja, kirvojen karkoituksen jälkeen. Ja niin hyviä!