Pieniä tarinoita arjesta, maustettu käsitöillä, hörhöilyllä, onnella ja joskus ajatuksillakin.

tiistai 12. tammikuuta 2010

no niin no

Se on kuulkaa nyt niin että muuntokuitujen valmistus ei ole ympäristölle ongelmatonta, sillä valmistuksen yhteydessä syntyy mikkihiiripäästöjä...

Joo gradun viimeistely jatkuu, mutta nyt menen lenkille. Toivon että saan nukuttua edes vähän parina seuraavana yönä, niin jaksan olla töissäkin. Gradu lähtee kyllä esitarkastukseen perjantaina, siitä ei ole pelkoa. Eri asia on vain missä kunnossa. :)

Hyvää alkanutta vuotta kaikille, jatkan elämäntarinani kirjoitusta ehkä jo ensi viikolla. Nyt olisi tsempitykset paikallaan, että saan tuon G:n työstettyä loppuun.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä sie sen saat väännettyy! Nukkua ehtii sitten viikonloppunakin. Tsemppiä!

Ouppa kirjoitti...

Kiitos! Kivaa että seillä edelleen sinnitellaan mukana vaikka blogi on ollut hiljaa pitkiä aikoja. Yritän nyt sitä nukkumista, tulen sitten yöllä kertomaan jos ei onnistunut.

Karoliinanen kirjoitti...

Suuren suuret tsempit G:n pariin! Nukkua todellakin ehtii Gradun jälkeen - nimimerkillä: kokemusta on :) Jaksamista ja enkeleitä!

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Karoliinanen, ja kiitos myös Gradusta, jota olen tässä kovasti tiiraillut ja ottanut mallia. :)

Hei viimeistä viedään, ielä yksi tekstinpätkän uudelleen kirjoitus ja se on siinä. Oikeinkirjotus, tavutus ja kaikki muut pilkunviilaukset on jo tehty. Nii ja kohta saan enkunkielisen tiivistelmänkin s-postissa. Suuren suuri kiitos Mirkalle, jolle ulkoistin tiivistelmän kääntämisen.

No Annika kirjoitti...

Täälläkin tsempataan! Aivan kohta saat juhlia tehtyä työtä!

Ouppa kirjoitti...

Kiitos Annika! Toivottavasti tosiaan pääsen kohta (parin kuukauden päästä tosin vasta) juhlimaan. Vielä olis ihan vähän muutakin suoritettavana, mutta josko se tästä.